Peter van der Knijff

knijff-2

“Als een wonder groeit de weg onder mijn voeten als ik hem ga…”

Missie

Ik ben ervan overtuigd dat mensen pas écht verder komen als zij stappen durven zetten. Dat is tegelijkertijd mijn missie: samen onderzoeken welke volgende stappen genomen zouden kunnen worden. Het geheim van verandering is om je energie niet te richten op bestrijding van het oude maar het realiseren van het nieuwe. Dit brengt je in beweging!

Eigen loopbaan

Ik ben mijn loopbaan begonnen in een hele andere sector. Na een technische opleiding ben ik gaan werken als monteur en later als verkoper in de telefoniebranche.

Na verloop van tijd kwam ik er achter dat ik andere kwaliteiten had die ik niet benutte. Het was tijd om een andere weg in te slaan. Ik ben, na een lange zoektocht me gaan omscholen tot sociaal pedagogisch werker. Een aantal jaren heb ik gewerkt op een Beschermde Woonvorm als begeleider en later als manager. Vervolgens heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk gevolgd. Ik heb in deze jaren van zoeken en nieuwe stappen zetten steeds ervaren dat je gehoor moet geven aan je innerlijke stem die zich soms uit in veel onrust , vermoeidheid en ontevredenheid. Deze vertelde mij dat ik een andere weg moest inslaan. Deze zoektocht heeft me een rijke ervaring gegeven en heeft me gebracht waar ik nu ben.

Partner Loopbaanparadox

Ik werk als partner van Loopbaanparadox. Voor specialistische vragen over Burn-Out coaching en loopbaanadvies kunt u mij vinden via deze link: http://www.reflektera.nl