Loopbaanparadox – Echte aandacht werkt!

jeugd

Echte aandacht werkt!
Stilstand is vooruitgang! Paradoxaal? Ja! Vaak hollen we door, omdat we denken dat we anders onze deadlines niet halen, omdat er altijd weer werk ligt, omdat we dat zo gewend zijn, omdat we alleen zo promotie maken. Toch is juist stilstaan bij en reflecteren op drijfveren en handelen van belang om daadwerkelijk gezond en duurzaam te kunnen (blijven) werken. Want alleen echte aandacht werkt!

Missie
Gezond en duurzaam werken is binnen Echte aandacht werkt! vertaald in de volgende missie: Stilstand is vooruitgang, want echte aandacht werkt! Loopbaanparadox begeleidt organisaties, teams en medewerkers in gezond en duurzaam werken. Dit doet zij door hen terug te brengen bij hun drijfveren en hen te helpen om deze te vertalen naar concrete haalbare doelen en acties.

Programma’s
Loopbaanparadox biedt via Echte aandacht werkt! werknemers, leidinggevenden, teams en organisaties de gelegenheid om met aandacht stil te staan bij werk, de manier van werken, samenwerking, persoonlijke, team- organisatieontwikkeling. Van daaruit kunnen zij missie, visie, doelen en acties bepalen die leiden tot gezond en duurzaam werken.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende programma’s:
Groepsbijeenkomsten Echte aandacht werkt!
Individuele retraite Echte aandacht werkt!

Benieuwd naar een aantal testimonials van eerdere cursisten van de training ‘Echte aandacht werkt!’? Klik hier.

Partners
Deze trajecten worden uitgevoerd door en staan onder leiding van Cora van Rossum en/of een van de (netwerk)partners van Loopbaanparadox.