Wilma van Limburg

Laten we eens ophouden met maar doorgaan

Missie

Het tijdperk waarin werk puur gezien werd als noodzaak hebben we achter ons gelaten. De mens is in de 21ste eeuw op zoek naar inspirerend en uitdagend werk. Het werk moet naast nuttig ook zinvol zijn. De werkgever verlangt in toenemende mate een andere rol van de werknemer. Daarbij krijgt de werknemer, binnen de randvoorwaarden van de organisatie, de regie over de eigen loopbaan. Ik ben van mening dat elk mens, al dan niet bewust, beschikt over veel kennis. Bij het invullen van die regiseursrol kun je tegen vragen aanlopen zoals: wat zijn nu eigenlijk mijn kwaliteiten, wat is mijn drijfveer en hoe kan ik mij verder ontplooien? En zeker niet onbelangrijk: hoe bewaar ik daarbij een gezond evenwicht tussen mijn carrière en mijn privéleven. Mijn kracht ligt bij ordenen van genoemde vraagstukken en de regie bij de ander te laten. Veranderingen komen tot stand door eigen kracht. Mijn rol is het stellen van vragen waardoor jij je bewust wordt van je eigen wijsheid en de regie neemt over jouw loopbaan.

Eigen loopbaan

Ik ben mijn loopbaan begonnen als kapster en schoonheidsspecialiste. Al snel ontdekte ik dat ik in deze sector niet op mijn plaats was. Ik rolde in een administratieve baan en besloot verder te gaan studeren. Na een opleiding sociaaljuridische opleiding heb ik aansluitende de HBO personeel & arbeid gevolgd. Ik werkte als coördinator rechtspositie en als personeelsadviseur bij een opvang voor dak- en thuislozenopvang en later bij de rijksoverheid. Om mij verder te ontwikkeling in het begeleiden van mensen deed ik een coachingsopleiding. In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben tijdens het volgen van het Pabo en de Master-SEN in het basisonderwijs gaan werken als leerkracht en gedragsspecialist. Het onderwijs heeft mij tot het inzicht gebracht dat ik meer op mijn plaats ben als individueel begeleider van mensen. Ik sta in mijn kracht als ik mensen kan motiveren stappen te maken die zij niet voor mogelijk hadden gehouden.

 Partner Loopbaanparadox

Ik werk als partner van Loopbaanparadox. Voor vragen op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling kunt u mij vinden via deze link: http://flintacoaching.nl./