Het Loopbaanparadox Netwerk bestaat uit verschillende professionals die met elkaar samenwerken en naar elkaar doorverwijzen als het gaat om vragen die met loopbaanadvies te maken hebben.

Het bundelen van verschillende deskundigheden leidt tot een hogere kwaliteit van het coachingstraject die klant en opdrachtgever ten goede komt.

Kernwoorden van het Loopbaanparadox Netwerk zijn:

  • Professioneel
  • Multidisciplinair
  • Hoge kwaliteit
  • Kennis delen

Contact
Onafhankelijk van Loopbaanparadox kun je een beroep doen op de diensten van de netwerkpartners. Neem gerust contact met ze op. Hieronder zijn ze in alfabetische volgorde te vinden (klik op de naam voor meer details).

Cora van Rossum

In loopbaanadvies is kwetsbaarheid kracht. Daarnaast is rendement de verbinding van ziel en zakelijkheid.

Henk van Driel

VDP is een accountantskantoor dat wordt getypeerd met de kwalificatie bijzonder gewoon. De hieraan gerelateerde kernwaarden: Klein en eigenwijs – Hoog kennis niveau – Creatief – Integer – Proactief – Transparant/Open en bereikbaar –...

Hanneke Brouwer

Je kunt alleen geïnspireerd en gefocust je levensvervulling zoeken met Cora, wanneer je niet wordt afgeleid door werkperikelen en zorgen. Vertrouw het oplossen daarvan anderen toe.

Leo van Gent

Verklaren, meten en sturen van gedrag in organisaties, een wetenschappelijke benadering voor persoonlijke zingeving. Vitaal management met handen en voeten.

Marc Gnodde

Wil je ook een goede loopbaancoach worden zoals Cora? Volg dan een opleiding tot loopbaancoach of executive coach bij VistaNova (zusterbedrijf van SchoolvoorCoaching)

Marly van Tuel

Mijn credo is; samen naar een passende oplossing. Cora’s netwerk maakt gebruik van mijn kennis en ervaring op het gebied van verzuim, re-integratie en de sociale wetgeving die daarbij hoort

Thérèse Osseweijer

Thérèse Osseweijer

Direct inzicht in zwakke en sterke punten en hiermee aan de slag gaan door middel van rollenspellen? Train2act werkt samen en denkt mee met organisaties en individuen in het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

Niek Bakker

Organisaties bestaan niet. Wel mensen die proberen samen te werken. Als mensen zich thuis willen voelen in hun organisatie moet je dus met mensen werken. Als mensen zich thuis willen voelen in hun loopbaan...

Roel van der Land

Roel is mede-oprichter van Het Coachhuis – een aanbieder van flexibele werkruimtes in NL aan coaches en andere professionals.

Arthur Dingenouts

Dreigend verlies van werk door ziekte is zowel voor de werknemer als werkgever ingrijpend. Mijn kracht is gelegen in het vinden van oplossingen voor een haalbare re-integratie en advisering over preventie van beroepsziekten. Ik...