Ambassadeur Cordaid

Als loopbaanadviseur/coach en eigenaar van Loopbaanparadox maak ik de keuze om ambassadeur te zijn van Cordaid. Ik doe dit door jaarlijks 10-15% van mijn winst te doneren. Ik maak mijn keuze specifiek voor Cordaid omdat:

  1. Cordaid ondernemerschap ziet als effectief middel om armoede te bestrijden, zodat mensen zelfredzaam worden;
  2. wetenschappelijk bewezen is dat werk gezond maakt;
  3. eveneens wetenschappelijk bewezen is dat geld niet gelukkig maakt, terwijl gebrek aan geld voor basisbehoeften wel ongelukkig maakt.

Ik steun het project ‘pionier investeringen’, waarbij Cordaid investeert in kleine en middelgrote bedrijven. Daarbij wordt er vooral in vier landen in West-Afrika geïnvesteerd: in deze kwetsbare regio leven miljoenen
van de armste en meest kwetsbare mensen ter wereld.
Het gaat om de landen Mali, Burkina Faso, Guinee en Sierra Leone. Andere investeerders zijn hier nauwelijks actief, omdat de risico’s in deze landen groot zijn.
Door juist hier in bedrijven te investeren, vergroot Cordaid voor zoveel mogelijk mensen de kans op werk en een inkomen.
Voor meer informatie over dit project, klik hier.

Als kleine ondernemer wil ik bijdragen aan grote doelen. Dat blijkt te kunnen. Voor mij en ook voor jou! Hoe?

Word donateur klik hier 

Neem ons op in uw testament klik hier 

Steun met een bedrijf klik hier 

Volg Cordaid op Social media klik hier