Over ons Wat is Loopbaanparadox?

Wat is Loopbaanparadox?
Loopbaanvragen, een burn-out, ziekte, arbeidsconflicten, leidinggeven aan veranderingen in organisaties en teams. Loopbaanparadox biedt in dergelijke situaties professionele begeleiding aan individuen en teams.

Gezond en duurzaam werken
Gezond en duurzaam werken staat voor Loopbaanparadox centraal. Die visie houdt in dat werknemers bij het doorlopen van hun arbeidsleven zelf in staat zijn om mogelijkheden te realiseren én voorwaarden te creëren om in hun huidige en toekomstige werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren. Op die kracht van werknemers richt Loopbaanparadox zich in haar dienstverlening zowel bij individuele vragen als bij organisatie- en teamopdrachten.

Meer informatie over de visie van Loopbaanparadox op gezond en duurzaam werken is hier te vinden.

Dienstverlening
Loopbaanparadox biedt twee soorten dienstverlening: Loopbaanadvies en Echte aandacht werkt!.

Onder Loopbaanparadox Loopbaanadvies vallen verschillende trajecten:

Onder Loopbaanparadox Echte aandacht werkt! vallen verschillende programma’s:

Loopbaanparadox als netwerkorganisatie
Loopbaanparadox is een netwerkorganisatie en vormt samen met andere gekwalificeerde partners een betrouwbaar netwerk om optimale kwaliteit en deskundigheid te kunnen leveren. Klik hier voor meer informatie over het netwerk en de partners.

Accreditatie
Bij de CMI-accreditatie 2017 kreeg Loopbaanparadox van vijf opdrachtgevers een 8, van drie opdrachtgevers een 9 en van een opdrachtgever een 10.