Stapje voor stapje duidelijker waar mijn aspiraties, attitudes en motivators liggen

Met de hulp en support van Cora zie ik terug op een leerzaam en mooi coachingstraject. Doordat Cora de juiste vragen stelde werd voor mij stapje voor stapje duidelijker waar mijn aspiraties, attitudes en motivators liggen. Dit heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Cora is empathisch sterk en dit kwam o.a. naar voren tijdens de gesprekken die we hebben gehad waarbij Cora mij hielp te ontdekken waar mijn pijnpunten lagen om vervolgens met vernieuwde motivatie verder te gaan in het coaching traject. Het resultaat is dat ik ondertussen een baan heb gevonden waar ik met plezier mijn werk mag uitvoeren. Het is ontzettend fijn om na een zoektocht van een klein jaar werkzaam te zijn in een baan waar ik tijdens het coaching traject naartoe heb mogen werken. Eén van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat persoonlijke ontwikkeling nooit stil staat en altijd in beweging is. De vraag is vervolgens, doe je er dan ook wat mee? Daar heb ik nu handvatten voor ontwikkeld.

Corné Westeneng
Projectmanager electronica ontwikkeling bij Muco Technologies