Stevige en verrassende confrontatie

Eind 2011 raakte ik op tamelijk abrupte wijze mijn baan kwijt. Na ruim dertig jaar hard werken, de laatste jaren als topmanager, zat ik plotseling thuis.

Toen ik van de eerste schok bekomen was, bleef ik zitten met een aantal pittige vragen. Wat is er gebeurd en hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wie ben ik precies, en waar ben ik goed in? En wat ga ik met de rest van mijn leven doen?

Via een vriend kwam ik in contact met Cora van Rossum en haar bedrijf Loopbaanparadox. In een reeks van ontmoetingen heeft zij mij geholpen een antwoord te vinden op mijn vragen en heb ik meer geleerd over mezelf en mijn diepere drijfveren. Daarbij confronteerde zij mij stevig en vaak verrassend, maar altijd professioneel en zorgvuldig met mijzelf.

Hoewel ik mezelf als nuchter mens beschouwde, heb ik nog meer geleerd te relativeren. Ook heeft mijn gevoel voor eigenwaarde een boost gekregen. Ik weet nu beter waar ik gelukkig van word, welke zaken me energie geven. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik inmiddels een eigen bedrijf ben gestart waarin ik de ruimte heb mijn toekomst op basis van mijn passie en eigen normen en waarden in te vullen. En dat voelt geweldig!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die in dezelfde omstandigheden raakt, zich een dergelijk traject zou moeten gunnen. Het levert echt iets op! En ik kan Loopbaanparadox daarbij van harte aanbevelen!

Anoniem